юни 22, 2024

Аrmani Stronger with you – ароматна селекция за елегантни мъже

Armani Stronger With You

Armani Stronger With You e великолепен пикантен парфюм с изискан дървесен характер и деликатна плодова сладост. Мъжественият и страстен аромат е разработен от парфюмериста Сесил Матон и е представен на пазара през 2017 година. Интересната уханна комбинация впечатлява още с връхните си нотки кардамон, розов пипер, виолетови листа и свежа мента. В сърцевината се разкрива плодовият полъх от пъпеш, ананас и градински чай. Базовите нотки ванилия, кестен, кедър и дървесен кехлибар подсилват топлината на аромата. Giorgio Armani Stronger With You  e ухание, насочено към мъжете, които са уверени в своя чар и излъчване.

Armani Stronger With You вдъхновява нови уханни изкушения

Възторжените отзиви, които Armani Stronger With You получава след появяването си през 2017-а година, провокира парфюмеристите да разработят още няколко негови варианта, които оставят своята ароматна следа в годините до днес.

Ванилията присъства във всички аромати от линията Armani Stronger With You

аромати от линията Armani Stronger With You

Добита на остров Мадагаскар, ванилията придава топлина, уют и задушевност на мъжките парфюми от серията Armani Stronger With You. Обединяващ акцент за ароматите е и бутилката с характерна форма, която напомня мъжки рамене. Забележителна е и капачката на флакона, изградена от преплетени пръстени, която символизира непреходността на любовта.

През 2019 година е лансиран Armani Stronger With You Intensely. Ароматът е по-наситен и чувствен. Уханието пробужда сетивата с ориенталската си изкусителност. Armani Stronger With You Intensely се отваря с връхните нотки хвойна, розов пипер и виолетови листа. След тях се разкриват омайните щрихи канела, карамел, градински чай и лавандула. Финалните запомнящи се акценти поставят велур, ванилия, кехлибар и Тонка. Цветът на отлежал коняк перфектно изразява интензивния характер на новото ухание. Ароматът подхожда идеално на съвременния млад мъж, с неговия динамичен и интензивен начин на живот.

Armani Stronger With You Freeze е хармоничен и стилен дървесно-пикантен парфюм за мъже. Представен е на пазара през 2020 година. Във връхните нотки свежа зелена ябълка и лайм са комбинирани със сочна мандарина и пикантен джинджифил. В сърцевината пулсират уханна лавандула, кардамон, салвия и здравец. В базата освен запазената марка на Armani Stronger With You– ванилията, се долавя топлината на кехлибар, кестени и дърво гуаяк. Характерно е стъклото със замразен ефект, от което е изработен парфюмният флакон.

Armani Stronger With You Absolutely е кехлибарен парфюм за мъже, представен през 2021 година. Изисканият аромат е вдъхновен от силата на абсолютната любов. Връхните нотки на уханието са ром, елеми и бергамот, в сърцевината се разкриват лавандула и давана, а базовите акорди кестен, мадагаскарска ванилия, опушен кедър и пачули добавят интензивност.

Armani Stronger With You Only е представен през 2022 година. Мъжкият парфюм притежава ориенталски и фужерен характер. Уханието се открива от свежите цитрусови нотки на грейпфрута, последвани от омайна провансалска лавандула и здравец, които засилват чистотата и свежестта на аромата. В сърцето на уханието се долавят също цветни акорди, както и плодов акцент от личи. В базата на парфюма е запазена топлината на ванилията, гарнирана с кестен и лабданум.

Уханната линия Stronger with you е истински празник на живота и близостта между хората. Вдъхновена е от крилатата мисъл на Джорджо Армани „Живей в настоящето, защото настоящият момент е най-щастливият“.