май 28, 2024

Кои са най-интригуващите залози за любителите на игрите онлайн

В сезона, който ни задържа повече време у дома, търсим различни предизвикателства за поддържане на емоцията около любимата игра

Няма нищо по-лесно днес да бъдеш поддръжник на любимата си игра, както и да участваш почти директно в нея, следейки и залагайки на развръзката й. Чудесно занимание, особено през есенно-зимния сезон, когато времето ни принуждава да прекарваме повече часове у дома.

Всеки нов потребител обикновено си задава именно този въпрос: какви са видовете залози и какво може да привлече интереса ми. В сайтовете за спортни залагания, и след регистрация в bet365, ще се озовете в необятния букмейкърски свят и ще се чувствате уверени, ако предварително сте се подготвили по темата.

Сингъл залог

Това е залог на индивидуално събитие – единичен или сингъл, както често е наричан. Тук шансовете за печалба са значително големи, а от вас зависи на какъв изход ще заложите – победа на домакин, равенство или победа на гост.

Двоен и троен залог

Имате опция да комбинирате повече от едно събитие в така наречените множествени залози. При двойните, както се подразбира и от името, залагате пари на две различни събития, при тройните – те са три. Разбира се, вие трябва да имате достатъчно усет и познания, за да не допуснете да сгрешите в нито една селекция.

Права колонка

Също се касае за двойни, тройни или четворни залози, като са познати също и като акумулатори. При някои букмейкъри ще срещнете ограничения в максималния брой залози на талона. Комбо залозите могат да се прилагат не само за стандартни за краен изход и брой голове, но и за пазари за хендикап, голмайстори, корнери и т.н.

Предимството в случая е, че може да комбинирате по-ниски коефициенти от няколко събития и да получите общ по-висок коефициент в комбо залога.

Системни залози

Отново имате възможност за прогноза на няколко събития, но разликата се състои в следното: не е нужно да предсказвате абсолютно точно всички резултати от избраните селекции.

Залози на живо

Доста популярни са сред играчите в днешно време, защото залагането на живо привлича много на брой зрители, които искат да узнаят изхода от срещата. Ако вече имате акаунт в уеб сайта на букмейкъра, остава само да се насочите към лайф раздела и влезете директно в екшъна.

От вас се изискват и допълнителни умения, стига целта ви да е не само забавление, но и сигурна печалба – усет към статистиката, рефлекси и доза късмет.