май 28, 2024

Дамският парфюм на Philipp Plein – Fatale е бляскав и вдъхновяващ като мехурчета елитно шампанско

Дамският парфюм на Philipp Plein - Fatale е бляскав и вдъхновяващ като мехурчета елитно шампанско

Plein Fatale е първият дамски парфюм, лансиран от модерния бранд Philipp Plein. Уханието е съвсем ново, представено е през 2022-ра година. Разработено е от доказания парфюмерист Алберто Мориляс. Ето какво разказва той за вдъхновението, което го води, при проектирането на уханната композиция на първия дамски парфюм на Philipp Plein: „За да олицетворя съблазнителната, самоуверена жена на Philipp Plein, исках да създам радостен, буен и преди всичко изключително женствен аромат. При разработването на PLEIN FATALE се вдъхнових от брилянтната вселена на Philipp… Блясъкът на мехурчета шампанско, неустоимата чувственост на роклята на Philipp Plein, високите токчета, дълбокото деколте, сочните устни, подчертани с червило… „. Ароматът се предлага в концентрацията парфюмна вода.

Касис, бергамот, амброксан и розов пипер откриват уханната композиция на Plein Fatale от Philipp Plein

Началото на аромата е подчертано свежо и пикантно. Част от връхните нотки е акцент от касис, който се отличава със своята многопластовост – носи в себе си едновременно жизнената сияйност на ранната пролет и сочната зрялост на есента. Притежава, както плодов, така и пикантен характер, обогатен с лек дървесен полъх. За извличането на екстракт от касис за парфюмерията се използват, както плодове, така и листа, пъпки и филизи от плодоносния храст. Във връхните нотки на Plein Fatale от Philipp Plein, касисът е подходящо допълнен със сицилиански бергамот и розов пипер. Двете съставки подчертават успешно основните, наглед противоречиви характеристики на касиса.

В сърцевината на Plein Fatale от Philipp Plein пулсират тубероза, жасмин, иланг-иланг и розови листенца

Сърдечният ритъм на Plein Fatale от Philipp Plein се ръководи от екзотичния полъх на тубероза и иланг-иланг, допълнени със страстен жасмин и розови листенца. Туберозата впечатлява както с магичната си красота, така и с невероятния си аромат. Тя придава изисканост на всяка уханна композиция, в която е включена. Родината на ароматното цвете е Мексико и се смята, че то е оставено в наследство от ацтеките на бъдещите поколения. Чувствеността в сърцето на Plein Fatale от Philipp Plein се допълва успешно от вълнуващата нотка иланг-иланг. Дървото с уханни цветове расте в тропическите райони на Азия, Филипините и Индонезия, а в буквален превод името му означава пустош, въпреки това по света иланг-иланг е известно като „цвете на цветята“. Ароматът му е известен афродизиак, символ е на любов и страстно привличане.

Мускус, пралина, ванилия, пачули, сандалово дърво и кехлибар гарантират топъл и запомнящ се финал на Plein Fatale от Philipp Plein

Базовите нотки придават дълбочина и дълготрайност на уханието. Съставките, включени във финалния акорд на Plein Fatale от Philipp Plein са подчертано чувствени и нажежаващи емоциите.

Първото дамско ухание в каталога на Philipp Plein несъмнено повдига градуса на страстите. Парфюмната вода се отличава с емоционален и горещ аромат, който е любим на дами, които обичат да се открояват.